Logo Romex

INFORMEERT,

Beste Heer / Mevrouw,

Al sinds 1969 is ROMEX B.V. gerenommeerd leverancier aan de hightech industrie.
ROMEX is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 kwalitatief hoogwaardige producten die gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronica producten en componenten.
  1. ESD Oplossingen
  2. Cleanroom producten
  3. Soldeerapparatuur
  4. Producten en diensten voor het testen en meten van elektronica.

Einde disposables schaarste in zicht.

Na een langere periode van schaarste, van disposables, vanwege de corona crisis, zijn meerdere disposables nu weer goed en snel leverbaar via Romex B.V..
O.a. de haarnetjes/baretten 53 cm in wit (of blauw) heeft Romex weer volop op voorraad.
haarnetjes-Romex
Ook de PP disposable overschoenen en de Prosat 911 alcoholdoekjes (70% IPA afm 23 x 28 cm) zijn weer volop uit voorraad leverbaar.
overschoenen-romex
Alcoholdoekjes-romex

Comfortabele ESD-Veilige Top-Fit Hand-schoenen tegen een concurrerende prijs.

Top-Fit-handschoenen-Romex
Romex top fit handschoenen zijn gemaakt van ESD veilig nylon (zonder de gebruikelijke carbongaren) en gecoat met siliconen-vrij polyurethaan en hierdoor dissipatief/ESD veilig.
Deze Nylon top fit handschoenen zijn voorzien van een polyurethaan coating op de vingertoppen van handschoenen voor een optimaal gevoel en grip.
De eigenschappen zijn;
  • Antislip vingertoppen voor een optimale en vaste grip
  • Comfortabele pasvorm met een standaard manchet of optioneel met een 10cm langer manchet.
  • Een goede ventilatie wat transpireren voorkomt en het draagcomfort enorm verhoogt.
  • Bestand tegen vocht en water.
  • Wasbaar waardoor de handschoenen meerder keren kunnen worden hergebruikt.
  • Gefabriceerd onder hoge kwaliteit, fabrikant is ISO9001 gecertificeerd.
De top fit handschoenen worden veel gebruikt voor het veilig hanteren en verwerken van lichte onderdelen, bijvoorbeeld bij de assemblage van elektronica, mobiele telefoons, bekabelingswerkzaamheden, assembleren van gevoelige producten, etc.

Geïnteresseerd, neem dan contact op met Romex of of neem een kijkje in onze webshop.
Banner-cleanroom-overview

ESD Veilig werken, Hoe doe je dat?

ESD safe area
Eerste Hulp Bij Ontlading van statische elektriciteit op elektronica, Inleiding: Schade door Elektrostatische ontlading is onzichtbaar en een sluipmoordenaar voor uw, steeds kleinere en Elektrostatisch gevoelige, elektronica componenten. Dit instructieboekje is bedoeld voor lezers die omgaan met ESD gevoelige elektronica componenten en de vernietigende elektrostatische ontlading willen voorkomen. Schade door ESD (Electro Static Discharge) kan grote gevolgen hebben in ons …
Romex B.V. biedt haar klanten, via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op.
facebook twitter linkedin youtube google-plus