Logo Romex
Beste Heer / Mevrouw,

Via deze weg willen wij, het verkoopteam en alle overige medewerkers van Romex BV, u graag bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en u heel fijne feestdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2022 toewensen.
(Through this mail, the sales team and all other Romex BV employees, would like to wish you happy Holidays and a prosperous and above all healthy 2022.)
kerstgroet 2022
Romex is gesloten op 29, 30 en 31 december.
Wij staan maandag 3 Januari weer voor u klaar.
Romex will be closed on the 29th, 30th and 31st of December.
We will re-open for business again on January 3th.
Christmas wish 2022
Al sinds 1969 is ROMEX B.V. gerenommeerd leverancier aan de hightech industrie.
ROMEX is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 kwalitatief hoogwaardige producten die gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronica producten en componenten.
  1. ESD Oplossing
  2. Cleanroom producten
  3. Soldeerapparatuur
  4. Producten en diensten voor het testen en meten van elektronica.
Romex B.V. biedt haar klanten, via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op.
facebook twitter linkedin youtube google-plus 
Email Marketing Powered by MailPoet