Romex op het D&E event 2023
Beste relation,

Het is bijna zover en dan begint de Electronics & Applications weer, van 26 T/M 28 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Een must voor iedereen die werkzaam is in de elektronica industrie. Ook Romex is dit jaar weer aanwezig met een stand (7E077) waar wij verschillende innovatieve oplossingen tonen voor het assembleren, solderen, ESD, Cleanroom en het testen van elektronica.

Ook is er dit jaar weer een interessant lezingenprogramma waarin aandacht wordt besteed aan specifieke thema’s.
Romex draagt hieraan ook dit keer weer bij met een interessante presentatie, verzorgd door Peter van Oostrom, over "De valkuilen bij de ontwikkeling en bouw van een testoplossing en hoe ze te voorkomen" Deze presentatie zal plaatsvinden op dinsdag de 26ste in de Croesefoyer van 13:00 tot 16:15 tijdens het seminar "De invloed van Hardware Design op Time-to-Market".
Reeco meubilair en Robotcel bij Romex

NIEUW!!! REECO RE-2100 soldeerrobot

Romex toont life op de beurs de REECO-soldeerrobot. Deze robot maakt de automatisering van de assemblage van through-hole componenten op printplaten mogelijk. In vergelijking met alternatieve oplossingen heeft de robot een laag stroomverbruik en vereist hij geen dure carriers, stikstofafscherming of het reinigen van de fluxresten die wordt gebruikt in het soldeerproces. Dit maakt het soldeerproces, al bij de productie van kleine en middelgrote volumes, kosteneffectief bij het gebruik ervan. Kom de Robot bekijken op stand 7E077.
Wie wordt de beste soldeerder van de Benelux?
Romex is ook dit jaar weer één van de sponsoren van deze verkiezing. Tijdens de beurs wordt er elke beursdag door een onafhankelijke jury een dagwinnaar uitgekozen die een soldeerstation van Weller mee naar huis mag nemen. Durf jij het aan om onder het toeziend oog van ons beurspubliek jouw soldeervaardigheden live te tonen? Ga de uitdaging aan en geef je op voor de wedstrijd!
WXSmart Beursaanbieding
Romex B.V. biedt haar klanten, doormiddel van zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket oplossingen dat bijdraagt aan het verbeteren en optimaliseren van uw fabricage- assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Dit kan met kennisoverdracht, productieondersteuning, of tijdens de productontwikkeling, Romex is uw ervaren partner waarop u kunt bouwen.

Als u nog geen ervaring met ons heeft, wacht niet langer en neem contact met ons op.
facebook twitter linkedin youtube google-plus 
Email Marketing Powered by MailPoet