Logo Romex

INFORMEERT,

Beste Heer / Mevrouw,

Al sinds 1969 is ROMEX B.V. gerenommeerd leverancier aan de hightech industrie.
ROMEX is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 kwalitatief hoogwaardige producten die gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronica producten en componenten.
 1. ESD Oplossingen
 2. Cleanroom producten
 3. Soldeerapparatuur
 4. Producten en diensten voor het testen en meten van elektronica.

Romex, trotse toeleverancier van Benchmark.

Benchmark gaat voor het Britse DnaNudge een 'coronasneltester' produceren. De opdracht gaat Benchmark naar schatting volgend jaar zo'n vijftig miljoen euro omzet opleveren en het levert zo'n vijftig arbeidsplaatsen op in Almelo. Romex is als toeleverancier van Benchmark trots om hierbij ook haar deel te kunnen bijdragen met onze producten en diensten.
De 'coronasneltester' is zo groot als een schoenendoos en is in staat om op basis van DNA-testtechnologie op corona te testen en geeft het resultaat in een uur. Dat is extreem veel sneller dan de huidige testen, waarbij het nog 1 tot 2 dagen duurt voordat de uitslag er is.......

Comfortabele ESD-Veilige Top-Fit Hand-schoenen tegen een concurrerende prijs.

Top-Fit-handschoenen-Romex
Romex top fit handschoenen zijn gemaakt van ESD veilig nylon (zonder de gebruikelijke carbongaren) en gecoat met siliconen-vrij polyurethaan en hierdoor dissipatief/ESD veilig.
Deze Nylon top fit handschoenen zijn voorzien van een polyurethaan coating op de vingertoppen van handschoenen voor een optimaal gevoel en grip.
De eigenschappen zijn;
 • Antislip vingertoppen voor een optimale en vaste grip
 • Comfortabele pasvorm met een standaard manchet of optioneel met een 10cm langer manchet.
 • Een goede ventilatie wat transpireren voorkomt en het draagcomfort enorm verhoogt.
 • Bestand tegen vocht en water.
 • Wasbaar waardoor de handschoenen meerder keren kunnen worden hergebruikt.
 • Gefabriceerd onder hoge kwaliteit, fabrikant is ISO9001 gecertificeerd.
De top fit handschoenen worden veel gebruikt voor het veilig hanteren en verwerken van lichte onderdelen, bijvoorbeeld bij de assemblage van elektronica, mobiele telefoons, bekabelingswerkzaamheden, assembleren van gevoelige producten, etc.

Geïnteresseerd, neem dan contact op met Romex of of neem een kijkje in onze webshop.
Precisiebeurs-2020-Romex
De Precisiebeurs 2020 wordt dit jaar gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch in plaats van NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. Om de complete opzet van deze beurs te kunnen behouden in de huidige 1,5 meter samenleving is substantieel meer oppervlakte nodig in vergelijking met voorgaande edities. Deze extra benodigde ruimte is gevonden in de Brabanthallen. Romex zal aanwezig zijn op stand 270 op 18 en 19 November 2020.
De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt van bedrijven en organisaties actief in hoog- en ultra-precisietechnologie. Binnen dit vakgebied volgen de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen elkaar in een rap tempo op. Kennis uitwisseling en netwerken is essentieel om op de hoogte te blijven, snel mee te gaan in de huidige en nabije technologische ontwikkelingen en zo uw positie in de markt te versterken. Parallel aan de expo biedt de Precisiebeurs daarom ook dit jaar een uitgebreid programma met daarin:
 • Ruim 60 lezingen
 • Big Science congresprogramma
 • Meet & Match door KvK en Enterprise Europe Network
 • Congres van de European Society for Precision Engineering and Nanotechnology.
 • Young Talent programma met pitches en posterpresentaties
 • Partneland UK dit jaar, business delegatie en lezingen
 • Boekpresentatie en uitreiking Awards door Dutch Society for Precision Engineering.
Banner-cleanroom-overview
Romex BV zal ook deelnemen aan deze editie van de Precisiebeurs en zal op stand 270 onder andere deze cleanroom-producten tonen;
 • Elektrisch verstelbare werktafel met RVS werkblad
 • Diverse UV lampen voor stofdetectie
 • Dycem klevende vloeren voor in cleanroom sluizen
 • Metro draadrekken/stellingen/trolleys in chroom en RVS
 • Tiger-vac high end cleanroom stofzuigers
Tot ziens op 18 en/of 19 september in onze stand 270!!

ESD Veilig werken, Hoe doe je dat?

ESD safe area
Eerste Hulp Bij Ontlading van statische elektriciteit op elektronica, Inleiding: Schade door Elektrostatische ontlading is onzichtbaar en een sluipmoordenaar voor uw, steeds kleinere en Elektrostatisch gevoelige, elektronica componenten. Dit instructieboekje is bedoeld voor lezers die omgaan met ESD gevoelige elektronica componenten en de vernietigende elektrostatische ontlading willen voorkomen. Schade door ESD (Electro Static Discharge) kan grote gevolgen hebben in ons …
Romex B.V. biedt haar klanten, via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op.
facebook twitter linkedin youtube google-plus