ESD Bescherming

De webshop van Romex bevat veel producten die bijdragen aan een gedegen ESD bescherming.
Kies één van de onderstaande categorieën om direct naar de webshop te navigeren.

Gebruikt U statisch gevoelige apparatuur of componenten? Romex adviseert en levert producten om ESD schade aan elektronica componenten te voorkomen.

Wat is ESD?

EHBO voor ESDESD is de afkorting voor Electro Static Discharge; elektrostatische ontlading in goed Nederlands. Het is de ’tik’ die u soms voelt als u de auto uitstapt. Voor elektronische componenten en printplaten vormt ESD een gevaar. De halfgeleider in een IC kan door ESD beschadigen of gaat direct kapot. Gevolgen; explosie, het stilleggen van de handel op AEX beurs of het verbreken van communicatie verbindingen in een ziekenhuis. Meer over ESD leest u in ons handige boekje “Eerste hulp bij ontladingen” welke u hier kunt bekijken en downloaden.

ESD veilig werken

Romex levert producten die u helpen om ESD veilig te werken. U kunt hierbij denken aan printplaatverpakkingen, kleding, stoelen, vloeren en gereedschappen. Hiermee kunt u probleemloos met ESD gevoelige elektronische componenten werken.

Waarom kiezen voor Romex?

Uitgebreide collectie ESD veilige producten, 25 jaar kennis en ervaring van ESD, Online winkelen en bestellen, Levering uit voorraad. Wilt U ook ESD veilig werken? Bekijk dan hieronder de producten die u helpen uw serviceniveau en productkwaliteit te verhogen en uw onvoorziene kosten te verlagen.

ESD Webshop

Bekijk ons ruime aanbod aan ESD producten in de webshop.

Advies nodig?

Wij helpen u graag met al uw ESD vragen. Neem contact met ons op.

Trainingen & Audits

ESD Training

De ESD experts van Romex kunnen voor uw medewerkers een basis ESD Training verzorgen op locatie. Tevens kunnen samen met Uw ESD coördinator een proefaudit op locatie verzorgen.