Over Ons

Romex B.V. is opgericht in 1969 en is een gerenomeerd toeleveranciers voor de elektronica industrie. Romex is een gespecialiseerde distributeur van ESD en Cleanroom materialen, test- en meetapparatuur voor elektronica, soldeer, reparatie gereedschappen en hulpmiddelen, kortom alles wat u nodig heeft voor het assembleren en testen van elektronica. Ons producten assortiment voldoet aan de allerhoogste eisen van de o.a. de medische en semiconductor industrie.

Eind 2017 zijn wij verhuisd naar een nieuw energieneutraal bedrijfspand gelegen aan het natuurgebied “de Utrechtse Heuvelrug”. Met 144 zonnepanelen en een grote warmtepomp kunnen wij ons pand in de winter verwarmen en in de zomer koelen. Wij hebben geen gasaansluiting en kunnen in onze eigen energie voorzien. MVO is voor ons vanzelfsprekend, zo scheiden wij alle verpakkingen die worden weggegooid, rijden wij 100% elektrische of hybride auto’s en leveren wij producten die voldoen aan de huidige Milieu eisen zoals loodvrij soldeertin en filtersystemen voor cleanrooms.

Ons leveringspakket kent 4 hoofdgroepen, ESD, Cleanroom, Solderen en Testen & Meten.

Romex werkt uitsluitend met gerenommeerde en betrouwbare internationale topmerken als Weller, Forbo, Bata, Everett Charles, Henkel, Wolfgang Warmbier, Loctite, Multicore, Virginia Panel Corporation, Excelite, Vapextech, 6TL Engineering, Novaflash, Metro Systems en nog vele andere leveranciers.

In onze webshop shop.romex.nl kunt u direct op rekening bestellen of via iDEAL direct afrekenen. Met ons zorgvuldig samengestelde pakket bieden wij een “one-stop shopping” concept voor de elektronica industrie.

Op onze site www.testprobes.nl vindt u meer informatie over onze testsystemen en testoplossingen waaronder probes, testfixtures, test tooling etc.

Vele grote bedrijven in de Benelux zijn bekend met de toegevoegde waarde en kennis van Romex. De leveranciers waarmee wij samenwerken zijn met zorg gekozen en al tientallen jaren onze partner. Deze leveranciers ontwikkelen en produceren High-end producten en systemen. Door de unieke eigenschappen van deze verschillende producten samen te voegen en te combineren met de kennis en ervaring van deze leveranciers en onze technisch geschoolde medewerkers, bieden wij onze klanten een groot voordeel bij het adviseren en ondersteunen van de juiste oplossing voor uw probleem. Hiermee heeft u als klant direct toegang tot de bron van de producten en diensten die Romex levert. Romex biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor ondersteuning, support en service op het hoogste niveau.

Logo Romex
Romex bedrijfspand 2021

Romex B.V.

Autoweg 26
3911 TK
Rhenen
Nederland

Bel ons: +31 (0)317 398787
Mail ons: info@romex.nl

Advies nodig?

Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem contact met ons op.

Direct bestellen?

Bekijk ons ruime aanbod van producten in de webshop.