Sinds 1969 is Romex gevestigd aan de Remmerden 5 in Rhenen. In al die jaren is er regelmatig verbouwd, bijgebouwd en gemoderniseerd, maar uiteindelijk zijn we na 48 jaar toch uit ons jasje gegroeid.

Romex is daarom trots te kunnen mededelen dat wij zijn verhuisd en onze intrek hebben genomen in een mooi nieuw bedrijfspand, gelegen aan de Autoweg 26, ook in Rhenen. Een modern nieuw onderkomen wat geheel voldoet aan de laatste stand van de techniek. Zo wordt het nieuwe onderkomen verwarmd met behulp van een warmtepomp en is het dak volledig voorzien van zonnepanelen t.b.v. onze eigen energiebehoefte en voor het o.a. groen laden van onze elektrische of hybride voertuigen of die van onze gasten.

Het magazijn wordt volledig opnieuw ingericht zodat Romex uw opdrachten nog efficiënter en sneller kan verwerken. Ook is er ruimte gereserveerd voor een moderne showroom waar onze producten kunnen worden bekeken en waar wij tevens producttrainingen kunnen verzorgen.

Volledig operationele cleanroom

Naast bovengenoemde faciliteiten heeft Romex ook geïnvesteerd in een volledig operationele cleanroom, inclusief kledingsluis en volledig ingericht met onze eigen cleanroom producten. Ten eerste bedoeld om onze klanten te laten zien wat Romex, als cleanroom leverancier, te bieden heeft, maar ook om deze ruimte aan te kunnen bieden aan onze klanten. Onze cleanroom voldoet aan ISO Klasse 6, dus als u tijdelijk werkzaamheden moet verrichten die een ISO klasse 6,7, of hoger, cleanroom vereisen, neemt u dan contact met Romex op voor de mogelijkheden.

Wat natuurlijk niet gaat veranderen zijn onze klantgerichte aanpak, onze mensen met de jarenlange ervaring en kennis, de bekende productlijnen voor ESD, Cleanroom, Solderen, Test & Measurement en onze gewaardeerde service.

Graag ontvangen wij u in ons nieuwe moderne bedrijfspand aan de Autoweg 26, 3911 TK, in Rhenen

Op de hoogte blijven van onze nieuwe producten?
Selecteer hieronder uw interesse.
Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij 909 andere abonnees.