VTAC High Speed Data oplossingen voor Mass Interconnect.

USB-C Patchcord

Een veel gebruikte interface is tegenwoordig de USB-C interface. Deze interface wordt steeds vaker ook gebruikt als communicatie interface in moderne meetinstrumenten maar ook in steeds meer nieuw ontwikkelde applicaties. Hierdoor was de noodzaak aanwezig om ook een USB-C patchcord toe te voegen aan het bestaande, beschikbare pallet van Mass Interconnect patchcords.

Unwanted cabling

Complexe bekabeling in een VPC G12 MIC.

Mass Interconnect Interface.

Een Mass Interconnect Interface van VPC is haast een vanzelfsprekende toevoeging aan een test rack als betrouwbaarheid en flexibiliteit en modulariteit van belang zijn bij het ontwikkelen van de testapplicatie.

Om een Mass Interconnect Interface te verbinden met de in het test rack aanwezige meetinstrumenten, voedingen, loads, besturingselektronica etc. is een kabelverbinding tussen deze instrumentatie en de interface een noodzakelijk kwaad. Er zijn wel mogelijkheden deze bekabeling zoveel als mogelijk te verminderen door bijvoorbeeld gebruik te maken van de 6TL YAVmodules. Maar het is helaas onmogelijk alles “wireless” aan te sluiten en dus is het van het grootste belang dat deze bekabeling niet de specificaties van de in het testsysteem aanwezige instrumentatie beïnvloed.

Bekijk hieronder de video met een voorbeeld van een G12 Mass Interconnect interface oplossing.

Patchcords VTAC OverviewHigh Speed bekabeling.

Door de steeds hogere datasnelheden welke in onze testapplicaties worden gevraagd en het moeten kunnen testen in “real time” wordt er steeds meer gevraagd van deze bekabeling. Als we spreken over USB3, HDMI, FireWire, Gigabit LAN tec. etc. dan is het van belang dat de bekabeling deze hoge datasnelheden volledig en zonder verlies ondersteund.

Virginia Panel, marktleider met zijn hoog innovatieve Mass interconnect interface systemen, heeft hiervoor een zeer betrouwbare oplossing ontworpen onder de naam VTAC.

VTAC oplossingen zijn leverbaar met datasnelheden tot 12Gbps per “matched pair” en dat bij een maak en verbreek cycle van meer dan 1 miljoen cycli, zonder verlies van de signaal integriteit en contact degradatie. Om deze hoge datasnelheid te kunnen garanderen is dit alleen mogelijk met de gepatenteerde VTAC technologie. Voor iedere connectie heeft VPC tooling ontwikkeld welke VPC in staat stelt VTAC pactcord  in de benodigde aantallen te kunnen ontwikkelen die gebruikt kunnen worden als bekabeling tussen high speed instrument interfaces en de Mass interconnect interface.

bekijk hieronder de video voor meer informatie over de VTAC oplossingen;

Download meer info over de VTAC USB-C oplossing.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via onze contactpagina of vul eenvoudig onderstaande reactieformulier in dan zullen wij zo snel als mogelijk met u contact opnemen.

  Reactie formulier voor de VTAC High Speed oplossingen.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Vergeet niet op verzenden te drukken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. (Please press "verzenden" when finisched, we will then get in contact with you a.s.a.p.)


  Romex hi-res-logo-transp

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe producten?
  Selecteer hieronder uw interesse.
  Abonneer op onze nieuwsbrief een sluit je aan bij 909 andere abonnees.